el Grup de Suport

Manifest del grup de suport de la candidatura
“Junts per Canet, Fals, Camps i Fonollosa – ERC”
 Eleccions municipals 2019


- Continuem treballant junts -

 

 

Aquests darrers quatre anys, el Govern de l’ajuntament ha treballat de manera incansable pels pobles de Canet de Fals, Fals, Camps i Fonollosa, millorant el benestar de la seva gent, escoltant a tothom, de manera oberta i transparent, i afrontant de cara els reptes i problemes.

Sempre ha actuat amb honestedat i amb l’únic objectiu d’ajudar a qui més ho necessita, impulsant amb igualtat els projectes i obres necessaris allà on fan falta; aprenent dels errors i corregint-los.

Han estat un Govern i un Alcalde atents, que han assumit amb valentia les responsabilitats davant dels contratemps. 


S’han tirat endavant projectes estratègics i de gran importància pel nostre territori, alguns dels quals encara s’estan duent a terme i que tenen una visió que van més enllà dels estrictes quatre anys d’una legislatura.

Un Govern i un Ajuntament actiu, que ha fet feina i ha treballat pels pobles i la seva gent; però no és suficient.Considerem que cal donar continuïtat a la feina i el projecte d’equip, consolidant el canvi de tarannà i manera de fer experimentat aquests anys amb el lideratge de Junts-ERC des del Govern de l’ajuntament.


Per això, donem suport a la candidatura municipal encapçalada per l’Eloi, i demanem a les veïnes i veïns del municipi que ens facin costat i s’adhereixin a aquest grup de suport.

  
Fonollosa, març de 2019.


Et pots adherir al grup de suport omplint el formulari de l'enllaç.

Suports inicials:
Marc Sivillà, Judit Vilet, Ramon Armengol, Montse Fusté, Jesús Martínez, Glòria Armengol, Maria Navarrete, M. Àngels Perarnau, Quima Fargas, Paco Vizcaino, Jordi Putellas, Queralt Vall, Vanesa Alarcón, Gemma Calmet, Xavier Oliveras, Joana Badrenas, Brian Bello, Guillem Roca, Marina Saladich, Susanna Armengol, Magdalena Clarena, David Zamora, Anna Grau, Nil Buxó, Maria Mosella, Montserrat Barea, José Lavado, Jordi Jiménez, Fàtima Brunet, Pablo Delgado, Miguel Ángel Fernández, Beth Vidal, Pere Llatjós, Eva Juvert, Bet Suero, Dani Bonvehí, Maria Pons, Ramon Saladich, Mercè Armengol, Rosa Martín, Isidre Lladó, Eulàlia Castelló, Antonio Ávalos, Alfonso Puerto, Toni Panadell, Mercedes Cintero, Rosa Clarena, Teresa Pintó, Melika Eluakili, Pere Trullàs, Aida Pérez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada