l'Alcaldable

Eloi Hernàndez i Mosella 

Alcalde de Fonollosa, i candidat per Junts-ERC a les municipals 2019.Sóc l'Eloi Hernàndez i Mosella, tinc 31 anys i sóc l'Alcalde de Fonollosa pel grup de Junts-ERC.

Visc a Fonollosa, el poble on vaig néixer, situat a la comarca del Bages. El municipi de Fonollosa agrupa, també, els pobles de Camps, Canet de Fals i Fals.

Sóc Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UPF, Màster en Professor de Secundària i Batxillerat per la UdG i Postgrau en Gestió i Polítiques Culturals per la UOC; he estat President de l'Associació Cultural i Recreativa de Fonollosa, i sóc soci fundador i membre del Grup de Teatre Faltagent del poble.

Vaig entrar a l'ajuntament de Fonollosa la legislatura 2011-2015, on vaig assumir les responsabilitats de Regidor d'Educació i Cultura, formant part del Govern de coalició CiU - ERC - PSC.

En les eleccions de l’any 2015, vaig tornar a ser cap de llista per la candidatura Junts per Canet, Fals, Camps i Fonollosa – Esquerra Republicana de Catalunya (Junts- ERC). Vàrem obtenir la majoria absoluta amb 5 regidors i em vaig convertir en el primer alcalde republicà de Fonollosa en la democràcia moderna. A part de l’Alcaldia, sóc Regidor d’Urbanisme, d’Educació, de Comunicació i Transparència.

En aquesta mateixa legislatura, vaig esdevenir Conseller Comarcal a Govern del Consell Comarcal del Bages, assumint la cartera de Suport als Municipis, fins a finals de 2017, i essent Conseller d’Educació, Cultura, Joventut i Esports en l’actualitat. També sóc portaveu del grup comarcal d’ERC-AM.

La meva passió és la política, la cultura i el teatre. Destacaria la meva gran dedicació, implicació i esforç cap el poble on visc i que m’ha vist néixer, al qual li he dedicat la meva joventut, també al municipi, participant en tot tipus d'actes i col·laborant amb les diverses entitats. Durant anys he combinat els estudis amb el món de l'associacionisme i la política.

L'assumpció de les responsabilitats d'Alcaldia no em van permetre compaginar-les amb les feines on estava treballant, i que vaig haver de deixar: personal i cap de sala al Teatre Kursaal de Manresa i actor a la companyia de teatre professional “Campiquipugui produccions”.

Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya des del 2005, vaig ser president d'ERC-Fonollosa durant 3 anys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada