Junts-ERC presenta la candidatura per continuar treballant els propers 4 anys des de l'Ajuntament.


El passat diumenge 14 d'abril es va presentar la candidatura de Junts per Canet, Fals, Camps i Fonollosa - ERC, davant d’unes 140 persones que van omplir la Plaça Major del Poble.


L’equip està format per 19 persones que volen continuar treballant i liderant el govern de l'ajuntament els propers 4 anys, pels pobles i la seva gent. El grup, encapçalat per l'actual alcalde i candidat a la reelecció, Eloi Hernàndez, va presentar l'obra de Govern feta aquesta present legislatura per Junts-ERC com el millor aval per donar continuïtat als projectes que ja hi ha en marxa i d'altres de nous que són molt necessaris, que impulsaran amb empenta, ganes, energia i il·lusió. “Vull tornar a ser Alcalde; volem continuar treballant per què hem fet molta feina, però en queda molta per fer”, va dir Hernàndez.

L'equip està format per 11 dones i 8 homes, combinant l'experiència d'aquests darrers anys a l'ajuntament amb la incorporació de noves persones, representants dels quatre pobles del municipi, d'edat diverses i amb perfils variats. Persones que volen contribuir a continuar treballant per uns pobles millors, amb major qualitat de vida, ajudant a qui més ho necessita, tirant endavant els projectes necessaris a tots els nuclis amb igualtat, i fent-ho de manera oberta, transparent, participativa i honesta. Un equip preparat i pensat per esdevenir el proper Govern de l’ajuntament.

La candidatura de Junts per Canet, Fals, Camps i Fonollosa - ERC, està encaçalada per l’actual alcalde de Fonollosa, Eloi Hernàndez i Mosella, i el segueixen: Eli Carvajal de 2 (actual Tinent d’alcalde i regidora d’acció social, joventut, esports i hisenda; és instructora de fitness i monitora d’activitats dirigides, veïna de Canet de Fals); Anna Comellas de 3 (llibretera, i veïna de Canet de Fals); Joaquim Busom de 4 (metge semi-jubilat, regidor de Cultura, Manteniment i Via Pública aquest darrer any, veí de Fals); Anna Grau de 5 (Secretària en una consultoria, ex regidora i veïna de Camps); David Zamora de 6 (tècnic en electromecànica de vehicles, veí de Canet); Nil Buxó de 7 (músic i professor de clarinet a l’Escola de Fonollosa, veí de Fonollosa); Ester Lladó de 8 (massatgista, és presidenta d’ERC-Fonollosa); i Pere Llatjós de 9 (metge psicoanalista, veí de Camps).

Com a suplents els segueixen: Beth Vidal (estudiant de logopèdia, cangur i ajudant de cuina, veïna de Canet); Marc Sivillà (Business controller, veí de Canet); Eva Juvert (Directora de Qualitat empresa automoció, de Fonollosa); Bet Suero (Mestra de música, veïna de Fals); Jordi Jiménez (autònom, veí de Canet); Maria Pons (auxiliar de farmàcia, veïna de Fals); Dani Bonvehí (instal·lador de calefacció/fred, de Camps); Montse Barea (ex regidora de l’ajuntament pel PSC, veïna de Canet); Montse Serra (infermera i actual regidora de salut pública, turisme i patrimoni, veïna de Fals); i Magdalena Clarena (jubilada, protagonista dels fets de l’1-O a Fonollosa, veïna de Fonollosa).

L’acte, que va ser conduït per la coach Gemma Calmet, filla de Fonollosa, va comptar amb les intervencions de diversos dels membres de la candidatura, i de la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps. L’alcalde i candidat a la reelecció, Eloi Hernàndez i Mosella, va ser el darrer en prendre la paraula i, a part de presentar-se, explicar les línies principals de l’actual obra de Govern i avançar algunes de les propostes que defensaran i impulsaran els propers anys, va ser l’encarregat d’anunciar i presentar un per un els diversos integrants de l’equip.

La candidatura de Junts per Canet, Fals, Camps i Fonollosa - ERC, està formada per:

1. Eloi Hernàndez
2. Eli Carvajal
3. Anna Comellas
4. Joaquim Busom (indep.)
5. Anna Grau
6. David Zamora (indep.)
7. Nil Buxó
8. Ester Lladó
9. Pere Llatjós (indep.)

suplents
10. S1 Beth Vidal (indep.)
11. S2 Marc Sivillà (indep.)
12. S3 Eva Juvert
13. S4 Bet Suero
14. S5 Jordi Jiménez (indep.)
15. S6 Maria Pons (indep.)
16. S7 Dani Bonvehí
17. S8 Montse Barea (indep.)
18. S9 Montse Serra
19. S10 Magdalena Clarena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada