Torres i piscina; no renunciem a res.

(Article d'opinió publicat al Butlletí informatiu municipal núm. 4 (abril 2017)

Aprofitem aquest espai per publicar una inquietud que una veïna del municipi va traslladar públicament per les xarxes socials personals de l’Eloi Hernàndez (alcalde), arran de les publicacions realitzades pel partit de l’oposició, i la resposta del mateix Eloi. Estem convençuts que hi pot haver més gent preocupada per l’assumpte, i que això els clarificarà la situació.

Comentari de la veïna, publicat a Facebook:

Hola Eloi. He vist amb el full del PDeCAT que la partida que estava destinada a les Torres de Fals del pressupost Municipal ha passat a augmentar el de les piscines de Canet. Em sembla que és més important el PATRIMONI DEL NOSTRE POBLE, QUE TAMBÉ ÉS EL TEU, que les piscines encara que convingui arreglar-les.

Resposta de l’Alcalde, Eloi Hernàndez, publicada a Facebook:

Hola. És cert que a nivell de pressupost es va passar la quantitat que el 2016 estava prevista per les obres d’arranjament del cor de l’Església de les Torres al projecte de renovació de la piscina municipal (ja que preveiem tenir una subvenció i la resta assumir-ho amb crèdit), però ens van denegar la subvenció per les Torres i ens convenia fer aquest moviment per temes pràctics (de procediment i calendari, ja que l’obra de la piscina l’hauríem de tenir feta a l’estiu). No és cert, però, que una cosa vagi en detriment de l’altra. Aquest Govern ja hem demanat dues subvencions per fer l’obra, abans del 16 d’aquest mes ens presentarem a la tercera convocatòria, en el pressupost del 2017 hi tornarà a haver la partida íntegre pel projecte de les Torres de Fals, i és ben sabut i així ho vam explicar públicament a la reunió que vam fer a Fals que hem preparat el projecte de restauració del Cor i creació de l’espai Torres de Catalunya, el qual pensem tirar endavant i que sigui una realitat en breu. L’explicació del full del PDECAT que tu et refereixes, des del meu punt de vista, és tendenciosa i t’aboca a una conclusió totalment errònia. Suposo que aquest n’és l’objectiu, però crec que pot crear conflictes del tot innecessaris i que queden molt lluny de la voluntat del Govern de l’Ajuntament (però això ja és un altre tema). Pel que fa el cas de la preocupació que m’exposes, pots estar ben tranquil·la; tens el nostre compromís ferm i públic. Gràcies pel teu comentari i per donar-me l’oportunitat d’explicar i aclarir l’assumpte. Per qualsevol dubte em pots trucar directament o escriure. Bon inici d’any. Salut.

(Publicat al Facebook el 03/01/2017)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada