Primer any de la legislatura



Gairebé sense adonar-nos-en, ja ha passat el primer any de la legislatura. Han estat uns mesos intensos, on sovint hem tingut la sensació que empenyem un carro frenat i que costa d’arrossegar. L’administració és lenta, però això se supera amb la il·lusió i l’ànim de fer feina; això es cura estan a sobre dels temes, dedicant insistentment hores en resoldre les coses, fent reunions, anant a visitar Departaments, i parlant amb la gent.

A part de diversos projectes i actuacions de millora (que us hem anat explicant i alguns estan reflectits en aquest butlletí), durant aquests mesos hem fet, principalment, dues coses: situar-nos en els temes i en la dinàmica de l’ajuntament, tenint en compte que la responsabilitat d’encapçalar el govern era nova, i molts de nostres ens estrenàvem com a regidors; i ordenar i endreçar l’ajuntament, posant les bases per a la feina que ens tocarà fer aquests pròxims tres anys. En aquest sentit, estem contents de poder presentar ja les principals inversions i obres que farem, de saber que hem pogut desencallar o estem a punt de fer-ho amb diversos temes com el POUM o la depuradora de Fonollosa, i també que aviat explicarem i iniciarem actuacions importants i valentes per enfrontar els greus problemes antics derivats de la gestió urbanística (que són una de les principals preocupacions d’aquest equip).

Governar vol dir prendre decisions i, per responsabilitat, nosaltres afrontem els problemes de cara. Agradarà més o menys, però si no estem disposats a enfrontar-nos a les problemàtiques, no té sentit ostentar el càrrec públic i potser val més que ens quedem a casa. És més còmode que tothom estigui content, deixar fer, però les conseqüències poden ser fatals; el temps dirà. Volem agrair a tothom que ens fa costat, la comprensió i la paciència. Convençuts que estem avançant, conscients que ens queda molt per millorar, i compromesos amb fer tota la feina necessària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada