Mirem endavant

(Article d'opinió publicat al Butlletí informatiu municipal núm. 1 (juliol 2015) [vegeu-lo aquí])

L’encàrrec que ens ha fet una majoria de gent del municipi de liderar el Govern de l’Ajuntament ens il·lusiona i ens motiva. Creiem de debò que treballem per cadascuna de les 1.400 persones del municipi i per als 4 pobles: Camps, Canet, Fals i Fonollosa.

Estem mirant endavant. Ens il·lusiona tant poder avançar amb projectes començats com la proximitat d’encetar-ne d’altres que estem albirant ja de cara als nous pressupostos, sempre prioritzant l’atenció a les persones que més ho necessiten.

En aquest mes i mig de Govern hem tingut ocasió de prendre contacte a marxes forçades amb la realitat interna i això ens fa adonar que també hem de cercar solucions a vells problemes enquistats des de fa temps per solucionar-los de debò i de la millor manera possible. Potser un dels temes més sensibles que hi ha sobre la taula és el de l’urbanisme. Hi ha assumptes greus no resolts que poden derivar en serioses responsabilitats pel propi Ajuntament. Sent conscients de la complexitat de la matèria hem de comprendre que estem parlant de coses que són de tots i que això afecta la gestió dels diners comunitaris. Per aquesta raó és de la màxima urgència trobar les correctes vies resolutòries i assegurar que no existeixi cap marge de dubte en les actuacions que es facin a partir d’ara. Els ajuntaments som esclaus d’una normativa superior que no ens agrada, d’una Llei moltes vegades absurda i que no s’adapta a les necessitats de la realitat, però que hem de complir. El control als ajuntaments és cada vegada més intens però la veritat és que és responsabilitat de tots fer les coses ben fetes. És per això que també demanem la vostra col·laboració i la corresponsabilitat. Pel bé de tots, agafem el repte de fer les coses bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada