Queda una setmana per DECIDIR.


Recta final. D’aquí a sis dies escollirem Ajuntament i nou Alcalde. Prendrem conjuntament una decisió que condicionarà el desenvolupament del territori els propers quatre anys.

La nostra candidatura està generant confiança i il·lusió. Això és possible per què representa a tots els nuclis del municipi i tothom s’hi pot sentir còmode, perquè vol obrir l’Ajuntament a la gent dels pobles, respectar-los i escoltar-los, perquè vol ajudar a qui més ho necessita, i perquè vol tractar a tothom amb igualtat.
Dels 9 candidats titulars 3 som de Fonollosa, 3 de Canet de Fals, 2 de Fals i 1 de Camps. Creiem en la unitat i actuem en conseqüència, perquè estem convençuts que anant, treballant i col·laborant junts és la millor manera de fer avançar els nostres quatre pobles.



Som un equip de gent honesta, responsable i respectuosa. Gent normal, com tu. Que creiem que les paraules s’han de convertir en fets. Per això durant la campanya electoral no volem utilitzar l’estratègia de la por per confrontar-nos als altres companys que es presenten (creant perilloses barreres entre pobles), ni volem fer promeses buides de contingut als veïns (que ja massa cops s’han sentit enganyats). Volem fer un pas endavant, i deixar de banda la vella política, la de sempre. Joc net.

Durant la campanya nosaltres expliquem propostes i, sobretot, escoltem molt a la gent; de fet, és el què hem fet durant aquests quatre anys quan hem treballat des del Govern de l’Ajuntament. Hem de predicar amb l’exemple. Transparència, participació,... Tot això són consignes que tothom diu, i que queden molt bé, però que massa vegades queden buides de contingut.

Hem de ser conseqüents, i esperem que la gent jutgi els comportaments, la gestió responsable dels diners de tots, la transparència i el respecte envers a la totalitat dels veïns del municipi.

Esperem merèixer la confiança de la majoria i liderar el nou Ajuntament, que el tirarem endavant treballant i col·laborant amb la resta de regidors que sortiran de les eleccions del proper diumenge. Ens ho mereixem.
Necessitem el teu suport.


Eloi Hernàndez i Mosella
Alcaldable per l'Ajuntament de Fonollosa.

Pots veure les nostres PRIORITATS aquí [+]



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada