Junts, hem guanyat.


Diumenge Junts per Canet, Fals, Camps i Fonollosa – ERC vam guanyar les eleccions. Els 438 vots obtinguts ens han permès tenir una majoria absoluta de 5 dels 9 regidors. Això vol dir que podrem liderar el nou Govern de l’Ajuntament de Fonollosa amb gairebé el 60% dels vots. Moltes gràcies a totes i a tots per la confiança!



Estem contents per què la participació va ser del 67,55% a tot el municipi. Si mirem per pobles, a Fonollosa - Camps es va enfilar fins el 83,3%, Fals el 72,4%, i a Canet va ser del 58,1%.

La nostra candidatura va augmentar de vots a tots els pobles respecte a les eleccions municipals de fa 4 anys, destacant l’augment de 143 vots a Canet i de 30 a Fonollosa, on gairebé es va aconseguir igualar el resultat de CiU (només 18 vots de diferència).


Som conscients del gir que s’ha produït a l’Ajuntament després de 28 anys de guanyar el mateix partit. També som molt conscients de la responsabilitat i de les il·lusions i esperances que centenars de persones heu dipositat en aquest equip. Per això, treballarem per les més de 1.400 persones d’aquest municipi, hagin votat el què hagin votat, i per a tots els pobles. El respecte a la gent, l’ajuda a les persones que més ho necessiten, la transparència, honestedat, comunicació i igualtat entre els pobles han sigut els eixos principals de la nostra proposta, i encarem amb molta energia i il·lusió aquesta nova etapa que ens tocarà liderar. 

També ho fem estenent la mà a la resta de regidors que han sortit elegits. Entesa, treball, dedicació i col·laboració.

Treballarem pels quatre pobles; per tots. Per la cohesió, la convivència i la qualitat de vida.

És evident que l’aposta de treballar JUNTS per un municipi millor, és una aposta guanyadora. Ara cal demostrar-ho amb fets. En tenim moltes ganes i comptem amb vosaltres!

L’APUNT


2 vots.  Són els que ens van faltar per aconseguir el 6è regidor.

 

Els 5 electes escollits de Junts-ERC en la celebració de diumenge: el Paco, l'Eli, l'Eloi, el Xavier i la Montse.

 

A partir d'ara, què?

 

1. Explorar les vies de col·laboració.

2. Dissabte 13 de juny, al matí: CONSTITUCIÓ DEL NOU AJUNTAMENT, presa de possessió dels Regidors i elecció del nou Alcalde.

3. En el termini màxim d'un més després de la Constitució, formació del nou Govern (distribució de les Regidories).

4. Confecció i presentació a la ciutadania del Pla de Govern pel mandat 2015 - 2019.

2 comentaris:

  1. Moltes felicitats! Confiem en vosaltres. És una oportunitat per fer les coses ben fetes. Ànims.

    ResponElimina
  2. Molt orgullós d´aquest gran equip de persones! els quatre pobles estàn en bones mans!

    ResponElimina